OPĆINA SEMELJCI Zapošljava se 30 radnica

Razina obrazovanja posloprimca treba biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno

Asistentica i korisnica, ilustracija.

 

Općina Semeljci iz Osječko-baranjske županije objavila je Javni poziv za prijem 30 radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom, u radni odnos na određeno vrijeme na projektu 'Pomozi i razveseli - Ostavi trag!'- kodni broj projekta: UP.02.1.1.16.0301, kroz trajni otvoreni poziv 'Zaželi - Program zapošljavanja žena - faza III', na određeno vrijeme od šest mjeseci, radi novootvorenih poslova.

Vrijeme početka i trajanja rada je od 1. rujna 2022. do 28. veljače 2023. godine.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, zatim na mrežnim stranicama Općine Semeljci te na oglasnoj ploči Općine Semeljci u Semeljcima, gdje se nalaze svi podaci o natječaju, a rok za prijavu je do 19. kolovoza.

Prijave je potrebno poslati poštom, preporučenom pošiljkom, na adresu: Općina Semeljci, Kolodvorska 2, 31402 Semeljci, s naznakom 'Za Javni poziv - Pomozi i razveseli - Ostavi trag! - Zaželi faza III' na kuverti.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti