OPĆINA VUKA Zapošljava se dvadeset radnica

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, kao i na internetskoj stranici Općine Vuka, gdje se nalaze svi podaci o natječaju, a rok za prijavu je do 19. kolovoza

Korisnik i asistentica, ilustracija.

 

Općina Vuka iz Osječko-baranjske županije objavila je Javni poziv za prijem 20 radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom, u sklopu projekta 'Zaželi - program zapošljavanja žena - faza III', 'Zaželi bolji život u Općini Vuka - Faza III', na određeno vrijeme od šest mjeseci, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, kao i na internetskoj stranici Općine Vuka, gdje se nalaze svi podaci o natječaju, a rok za prijavu je do 19. kolovoza.

Osobe koje se prijavljuju na Javni natječaj dužne su dostaviti svoju prijavu na adresu:  Općina Vuka, Osječka 83, 31403 Vuka, putem pošte ili osobno, u roku od osam dana, od dana objave natječaja na oglasnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u zatvorenoj koverti, s naznakom: 'Za natječaj - ZAŽELI BOLJI ŽIVOT U OPĆINI VUKA - FAZA III'.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti