Centar promocije volonterstva i pomoći ranjivim skupinama zapošljava trideset radnica

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se djelomično. Svaka radnica brinut će o najmanje šest krajnjih korisnika

Korisnik i asistentica, ilustracija.

 

Centar promocije volonterstva i pomoći ranjivim skupinama iz Šibensko-kninske županije objavio je natječaj za 30 radnica za potporu i podršku starijim i/ili nemoćnim osobama, u sklopu projekta 'Zaželi - program zapošljavanja žena - faza III', UP.02.1.1.16.0229, 'Pomoć žene nema cijene II', na određeno vrijeme od šest mjeseci, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom.

Mjesto rada su Šibenik, Primošten, Drniš, Unešić, Šibensko-kninska županija.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se djelomično. Svaka radnica brinut će o najmanje šest krajnjih korisnika.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Razina obrazovanja posloprimca može biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine. Radno iskustvo nije važno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 27. rujna.

Prijave na oglas s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se osobno ili poštom na adresu: Centar promocije volonterstva i pomoći ranjivim skupinama, Istarska 25, 22000 Šibenik. Za dodatne informacije može se nazvati na mobitel broj: 098/606-268.

 

Klaudija Klanjčić