Crveni križ Pakrac zapošljava 25 djelatnica za pružanje pomoći kroz projekt 'Zaželi empatiju, dobij simpatiju'

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja i bez naknade za prijevoz

Gerontodomaćica i korisnica.

 

Hrvatski Crveni križ - Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac iz Požeško-slavonske županije, Područni ured Pakrac, objavio je Javni natječaj za zapošljavanje 25 djelatnica za pružanje pomoći u kući kroz projekt 'Zaželi empatiju, dobij simpatiju', na određeno vrijeme - šest mjeseci, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom, a sve na temelju ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. - 2020., Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali, poziva Zaželi - Program zapošljavanja žena - Faza III, broj poziva UP.02.1.1.16, kao i projekta pod nazivom 'Zaželi empatiju, dobij simpatiju', kodnog broja UP.02.1.1.16.0393, čiji je nositelj Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac, a partneri Centar za socijalnu skrb Pakrac i Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja i bez naknade za prijevoz.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti osnovna škola niži razredi - bez škole i nezavršena osnovna škola, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Javni natječaj je objavljen na službenim stranicama Gradskog društva Crvenog križa Pakrac te stranicama partnera na projektu: Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Požega i Centra za socijalnu skrb Pakrac. Ujedno, objavljen je i na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 4. listopada.

Prijave se dostavljaju putem poštanske usluge i osobno na adresu: Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac, Ulica braće Radića 13, 34550 Pakrac, s naznakom 'Javni natječaj za zapošljavanje - Djelatnica za pružanje pomoći u kući kroz projekt 'Zaželi simpatiju, dobij simpatiju' - NE OTVARAJ' ili putem elektroničke pošte: gradsko.drustvo.crvenog.kriza.pakrac@po.t-com.hr.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti