Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije zapošljava dva vozača prilagođenog kombi vozila

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije objavila je natječaj za dva radna mjesta vozača/ice prilagođenog kombi vozila na području Karlovca, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost stalnog zaposlenja

Vozač i osoba u kolicima, ilustracija.

 

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u dvije smjene, nema smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od tri godine. Prednost kod zapošljavanja imaju osobe koje imaju minimalno godinu dana vozačkog iskustva, a potrebno je imati položen vozački ispit B i C kategorije.

Opis poslova odnosi se na prijevoz osoba s invaliditetom, odnosno obuhvaća brigu oko ulaska/izlaska osoba koje se prevoze, brigu oko vozila i slično.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. prosinca.

Zainteresirani mogu pisane zamolbe poslati na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije, Banjavčićeva 20, 47 000 Karlovac, gdje se može i osobno doći, ili na email adresu: udruga@uosikazu.hr.

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije sa sjedištem u Karlovcu, Banjavčićeva 20, okuplja osobe s različitim dijagnozama, kao što su dječja i cerebralna paraliza, mišićna distrofija i srodna neuro-mišićna oboljenja te tjelesnim invaliditetom poput tetraplegije i paraplegije, amputacije i slično, svih starosnih dobi. Nevladina je humanitarna, neprofitna organizacija koja djeluje na osnovi socijalnog i humanitarnog djelovanja grada Karlovca i Karlovačke županije. Vizija udruge je sustav izjednačenih mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvaćena njihova različitost i ispoštovana njihova ljudska prava, dok je misija iste zagovaranje modela za ravnopravno i aktivno sudjelovanje osoba s invaliditetom u sveukupnom razvoju zajednice te razvijanje društvene svijesti o pravima, potrebama i potencijalima osoba s invaliditetom.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti