Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije zapošljava dva osobna asistenta

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije objavila je natječaj za dva radna mjesta osobnog/e asistenta/ice na području Karlovca, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova

Korisnica i asistentica, ilustracija.

 

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj smjeni, nema smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od četiri godine, a potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije. Radno iskustvo nije važno.

Opis poslova odnosi se na pružanje podrške osobi s invaliditetom u aktivnostima svakodnevnog življenja.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 10. siječnja.

Zainteresirani mogu poslati prijave na email adresu: udruga@uosikazu.hr, uz priloženi životopis i zamolbu.

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije sa sjedištem u Karlovcu, Banjavčićeva 20, okuplja osobe s različitim dijagnozama, kao što su dječja i cerebralna paraliza, mišićna distrofija i srodna neuro-mišićna oboljenja te tjelesnim invaliditetom poput tetraplegije i paraplegije, amputacije i slično, svih starosnih dobi. Nevladina je humanitarna, neprofitna organizacija koja djeluje na osnovi socijalnog i humanitarnog djelovanja grada Karlovca i Karlovačke županije. Vizija udruge je sustav izjednačenih mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvaćena njihova različitost i ispoštovana njihova ljudska prava, dok je misija iste zagovaranje modela za ravnopravno i aktivno sudjelovanje osoba s invaliditetom u sveukupnom razvoju zajednice te razvijanje društvene svijesti o pravima, potrebama i potencijalima osoba s invaliditetom.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti