DONJA ZELINA Udruga slijepih Zagreb zapošljava osobnog asistenta

Udruga slijepih Zagreb objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu na području mjesta Donje Zeline, koje se nalazi u Općini Sveti Ivan Zelina u Zagrebačkoj županiji, na određeno, radi novootvorenih poslova

Korisnik i asistentica, ilustracija.

 

Zaposlenje obuhvaća nepuno radno vrijeme - 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena srednja škola od tri godine, a radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju slijepoj osobi s dodatnim višestrukim oštećenjima, odnosno pružanje usluge osobne asistencije muškoj osobi s invaliditetom u poslovima koje ne može obavljati samostalno: podrška u transferu, olakšavanje komunikacije, pružanje pomoći kod osobne higijene, podrška u kućanskim poslovima, pružanje pomoći u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 31. siječnja.

Zainteresirani se mogu javiti putem emaila: info@udruga-slijepih-zagreb.hr.

Udruga slijepih Zagreb osnovana je 28. rujna 1947. u Ilici 83 u Zagrebu kao Gradska organizacija slijepih i slabovidnih osoba, od strane skupine slijepih mladih intelektualaca, studenata i učenika, odlučnih da učine nešto za svoju budućnost. Od 1996. godine organizacija je registrirana kao udruga pod svojim sadašnjim imenom. Udruga je humanitarna, neprofitna organizacija koja brine o interesima slijepih i visoko slabovidnih osoba s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Na dan 30. lipnja 2018. u članstvu udruge bilo je 1189 članova/članica - od toga iz Grada Zagreba 961 član/članica i iz Zagrebačke županije 228 članova/članica.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti