Hrvatski savez slijepih: Edukacijski seminar za kvalitetniji rad temeljnih udruga slijepih i slabovidnih

Seminar se odvija u sklopu provedbe aktivnosti projekta pod nazivom 'Za bolje sutra - Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga'

 

Hrvatski savez slijepih organizira petodnevni edukacijski seminar koji u Premanturi u razdoblju od 11. do 16. svibnja.

Seminar ima za cilj unaprijediti rad temeljnih udruga slijepih s područja cijele Hrvatske kroz razvijanje sposobnosti 40 predstavnika njihovih upravljačkih tijela, te obuhvaća sljedeće teme: upravljanje ljudskim potencijalima, strateško planiranje, socijalne usluge za slijepe, odnosi s javnošću i zagovaranje u kontekstu upravljanja promjenama.

Predavači na seminaru su iskusni stručnjaci s područja komunikologije i ljudskih resursa, predstavnici partnerskih organizacija Koalicije za život u zajednici i Udruge Jaglac, predstavnici Ministarstva socijalne politike i mladih te praktičari iz institucija koje skrbe o slijepim osobama.

Seminar se odvija u sklopu provedbe aktivnosti projekta pod nazivom 'Za bolje sutra - Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga" u ukupnom trajanju od 14 mjeseci. Projekt ima ukupnu vrijednostt 49.407 kuna i financiran je od Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH, posredstvom Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

In Portal

 

Povezane vijesti