Udruga Zamisli: Besplatan koncert i art radionice u sklopu projekta "Ne toleriraj. Reagiraj"

U sklopu aktivnosti možete pogledati izložbu fotografija i umjetničkih djela mladih izraženih u sklopu projekta na temu promoviranja tolerancije, nenasilja te sigurnog interneta

 

Kroz Regionalni info - centar za mlade Zagreb Udruge Zamisli pokrenut je projekt "Ne toleriraj. REAGIRAJ" s ciljem informiranja i edukacije mladih i šire javnosti u svrhu prevencije govora mržnje na internetu te elektroničkog nasilja nad mladima.

Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Zagreb - podružnica Trnje te Alternativnom urbanom kulturnom udrugom Autsajder uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

U sklopu projekta ,"Ne toleriraj. REAGIRAJ" u utorak 16. lipnia održat će se besplatan koncert, art radionice i izložbe umjetničkih djela mladih. Sve aktivnosti odvijat će se u prostoru KSET-a, na adresi Unska 3, u vremenu od 16 do 21 sat. U sklopu aktivnosti možete pogledati izložbu fotografija i umjetničkih djela mladih izraženih u sklopu projekta na temu promoviranja tolerancije, nenasilja te sigurnog interneta te sudjelovati u art radionici pod vodstvom likovne pedagoginje Ane Goridanec.

Od 19 sati održat će se koncert gitarističkog sastava Dinamit Duo te JeboTon ansambla, a ulaz na sve aktivnosti je besplatan. Umjetničko kulturna manifestacija je zadnja promotivna aktivnost projekta.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je Danijela Bujević, mob: 0911545400, e-mail: danijela.bujevic@zamisli.hr.

In Portal 

 

Povezane vijesti