Centar Sunce: Kognitivni i psihomotorički razvoj djeteta kroz igru

"Svako dijete ima svoj jedinstveni rast i razvoj, kao i vrijeme kada će nešto usvojiti i naučiti. Zbog toga roditeljska uloga nije podučavati, već kroz igru osiguravati adekvatnu, stimulativnu i sigurnu sredinu za rast i razvoj", poručuju iz Centra Sunce

 

Centar za edukaciju i savjetovanje 'Sunce' organizira radionicu 'Kognitivni i psihomotorički razvoj djeteta kroz igru' na kojoj ćete dobiti brojne ideje kako se kvalitetno igrati s djetetom u dobi od tri mjeseca do pete godine.

Naučit ćete koje su to razvojne faze djeteta i kako poticati dijete u senzitivnim fazama za razvoj pojedine sposobnosti, kako se poticajno igrati s djetetom i upoznati se s različitim načinima poticanja motoričkog, kognitivnog i emotivnog razvoja djeteta kroz igru. Prvi dio aktivnosti je osmišljen kao kratka edukacija za roditelje, a nakon toga slijedi fitnes za roditelje i djecu.

Radionice će voditi Sonja Biglbauer, mag. psihologije (vježbanica sa iznimnim darom i ljubavi za rad s djecom) , Božica Križanić, prof. kineziologije i kondicijska trenerica (majka vedrog, živahnog i znatiželjnog devetogodišnjaka), Ivo Aničić, apsolvent na Kineziološkom fakultetu, smjer kineziterapija (s iznimnim darom za rad s djecom).

"Svako dijete ima svoj jedinstveni rast i razvoj, kao i vrijeme kada će nešto usvojiti i naučiti. Zbog toga roditeljska uloga nije podučavati, već kroz igru osiguravati adekvatnu, stimulativnu i sigurnu sredinu za rast i razvoj", poručuju iz Centra Sunce te mole roditelje da ponesu čiste tenisice i sportsku opremu za sebe i dijete te strunjaču (ležaljku za plažu ili vježbanje) za dvoranu i vodu u bočici.
Radionice će se održati 17. prosinca, na adresi Albaharijeva 2, Zagreb, a prijaviti se možete na mail adresi sonja.biglbauer@ti-si-sunce.hr ili na telefon 092/1710-140.

In Portal