Udruga Zamisli: Otvara se Klub za mlade Zagreb za slobodne aktivnosti i radionice

Klub je prostor za druženje, ali i kulturne, umjetničke, kreativne, volonterske, zabavne i edukativne aktivnosti koje interesiraju mlade

 

Udruga Zamisli poziva na svečano otvorenje Kluba za mlade Zagreb koje će se održati u petak, 5. veljače s početkom u 13 sati, na adresi Ilica 181.

Klub za mlade Zagreb je javno dostupan prostor svim mladim osobama bez ograničenja i naknade čija je svrha kvalitetna organizacija slobodnog vremena. Klub je prostor za druženje, ali i kulturne, umjetničke, kreativne, volonterske, zabavne i edukativne aktivnosti koje interesiraju mlade.

Klub će biti otvoren za mlade (na adresi Ilica 181) svakim radnim danom od 9 do 15 sati. Radno vrijeme u popodnevnim terminima varirati od mjeseca do mjeseca, ovisno o aktivnostima koje će se provoditi izvan prostora Kluba. U sklopu Kluba za mlade Zagreb provodit će se radionice i aktivnosti kroz pet sekcija: zapošljavanje i poduzetništvo, aktivno građanstvo i nenasilje, zdravlje i zdravi stilovi života, kultura i umjetnost te volonterske aktivnosti.

Klub za mlade Zagreb trogodišnji je program financiran sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih. Nositelj programa je udruga Zamisli, uz partnere: Institut za stručno usavršavanje mladih te Gradsku četvrt Črnomerec. Suradnici na programu su Savjet mladih Grada Zagreba, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski.hr i Hrvatski savez udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI.

Svjetlana Marijon