Krijesnica: Što smo pripremili za Dane otvorenih vrata

Udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima za ovu manifestaciju je pripremila bogat program, uz ostalo i kajakarenje u dvosjedu za ekspedicijske ture po mirnim vodama na ŠRC Jarun za djecu sa zdravstvenim teškoćama

Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima, u sklopu Otvorenih dana udruga koje organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske  otvorila je svoja vrata i poziva vas na sudjelovanje u programu koji su pripremili.
12. lipnja, od 15,30 do 18,30 sati, sva zainteresirana djeca sa zdravstvenim teškoćama mogu isprobati kajakarenje u dvosjedu za ekspedicijske ture po mirnim vodama na ŠRC Jarun, Zagreb.
Obavezan je pismeni pristanak roditelja prije samog ulaska u kajak. Prijave obavezne 01 377 00 22; krijes@krijesnica.hr
12. lipnja, od 17 do 19 sati dođite na projekciju crtića “Petar i zmaj“ i nakon toga druženje i razgovor na temu: Kako pomoći djetetu i obitelji suočenima s malignom bolesti djeteta. Svi posjetitelji dobit će na dar knjigu Ljubav, medicina, čuda. Prijave obavezne na telefon ili e-mail, događaj će se održati u prostoru Krijesnice, Prilaz G. Deželića 50, Zagreb.
13.lipnja, od 17 do 18 sati tematski susret sa psihologom na temu: Kako pomoći djetetu koje je preboljelo malignu bolest pri povratku u svakodnevnicu. Prijave obavezne na telefon ili e-mail, susret će se održati u prostoru Krijesnice, Prilaz G. Deželića 50. Zagreb.

In-Portal

Foto: Robert Anić/PIXSELL