Hrvatska udruga za odnose s javnošću: Grand Prix nagrada za projekt 'ProBUDI se uz (Branimira) Budetića'

"Paraolimpijci su nam nepresušan izvor inspiracije i osjećam se privilegirano što sam postala dio njihovog svijeta i što ga mogu prenijeti i svojim kolegama“, istaknula je Vanja Bzik iz Allianza

 

Hrvatska udruga za odnose s javnošću u petak, 11. ožujka, dodijelila je svoje 9. Grand PRix nagrade najboljim komunikacijskim projektima u ovoj godini.

Grand PRix za najbolji projekt u kategoriji unutrašnje komunikacije osvojio je projekt 'ProBUDI se uz (Branimira) Budetića', proveden u suradnji Allianz Zagreb d.d., Branimira Budetića i VETTURELLI savjetovanja. Allianz od 2011. godine u sklopu paraolimpijskog sponzorstva surađuje s hrvatskim paraolimpijcima na različitim projektima, od kojih su već tri od Allianza SE u Münchenu proglašena primjerima najbolje prakse na globalnoj razini te se prenose i primjenjuju u drugim državama.

Projekt 'ProBUDI se' nadogradnja je proteklih aktivnosti te se Vanja Bzik, odgovorna za korporativne komunikacije Allianza, prilikom preuzimanja nagrade osvrnula na protekle godine.

"Paraolimpijci su nam nepresušan izvor inspiracije te se zahvaljujemo svim paraolimpijcima, a posebno Branimiru na njegovom sudjelovanju i bezrezervnoj podršci tijekom svih ovih godina. Osjećam se privilegirano što sam postala dio njihovog svijeta i što ga mogu prenijeti i svojim kolegama“, istaknula je Vanja Bzik.

Sretan zbog nagrade bio je i paraolimpijac Branimir Budetić, višestruki osvajač paraolimpijskih medalja te prva osoba s invaliditetom koja je upisala i završava Kineziološki fakultet u Zagrebu.

"Sponzore uglavnom rijetko vidimo, osim u vidu reklame na opremi ili na borilištu. S Allianzom je to nešto posve drugo. Oni zaista cijene moja odricanja i trud i zato se uvijek rado odazovem i pomognem gdje mogu“ , rekao je Branimir.

"Kod Allianza imamo sreću da je riječ o partneru spremnom da krene i neutabanim stazama sponzorstva. Ekipa im je motivirana i otvorena za nove prijedloge što je za svakog savjetnika dobitna kombinacija. A kada se priča uspješnica zaokruži i nagradom struke, mogu se samo zahvaliti na ukazanom povjerenju“, rekla je Dijana Vetturelli, iz VETTURELLI savjetovanja.

Grand PRix nagrade dijelile su se u devet kategorija, dok su posebne nagrade dodijeljene i pojedincima za izvrsnost u stručnim ostvarenjima. Ove godine za ovu prestižnu i najvažniju nagradu HUOJ-a natjecao se čak 61 projekt.

Ivan Fedor

 

Povezane vijesti