Hrvatski paraolimpijski odbor: Postani 'Dio koji nedostaje' i podrži sportaše s invaliditetom

Kako bi se naši paraolimpijci uspješno suočili s novim sportskim izazovima i prilikama u paraolimpijskoj godini potrebna im je upravo takva potpora, ona koja čini razliku

 

Osim što će ovoga ljeta još jedanput biti prijestolnica karnevala, Rio de Janeiro će postati i središte najvažnijih sportskih događanja – Olimpijskih i Paraolimpijskih igara. Naši paraolimpijci četiri godine se podređuju tom jednom nastupu i puni samopouzdanja kreću u nove izazove. Branitelji medalja, svjetski rekorderi i europski prvaci dio su naše paraolimpijske povorke, kojoj u cijeloj priči jedino nedostaje veći interes javnosti, kao i snažne podrška s tribina.

Simbioza između sportaša i navijača jedan je od najvažnijih čimbenika prilikom ostvarivanja sportskih ciljeva. San svakog sportaša je da ima snažnu i bezrezervnu podršku sa tribina, jer tada dobija dodatnu snagu - vjetar u leđa koji ga tjera da bude brži, bolji, jači.

Kako bi se naši paraolimpijci uspješno suočili s novim sportskim izazovima i prilikama u paraolimpijskoj godini potrebna im je upravo takva potpora, ona koja čini razliku. U sklopu Allianzove globalne kampanje "Dare to", Allianz Zagreb je prepoznao publiku kao dio koji nedostaje. U želji da se podigne svijest o važnosti paraolimpijskog sporta te da se javnost potakne na nešto novo, zanimljivo i izazovno, aktivirana je kampanja koja će nastojati smanjiti razliku u odnosu javnosti prema sportašima s invaliditetom i onima bez invaliditeta.

Ako pratite naše paraolimpijce i njihove fantastične rezultate, ili ako tek želite postati najvatreniji navijači naših paraolimpijaca, ne čekajte ni trenutka! Postanite dio koji nedostaje na stranici www.budidiokojinedostaje.hr.

Izvor: HPO

 

Povezane vijesti