Udruga Zamisli: Okrugli stol o poticanju zapošljavanja osoba s invaliditetom

O tome kako je biti (samo)zaposlena osoba s invaliditetom i poslodavac osoba s invaliditetom govorit će brojni stručnjaci

 

Stručni tim Savjetovališta za mlade s invaliditetom iz Udruge za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli' iz Zagreba, poziva na Okrugli stol o poticanju zapošljavanja osoba s invaliditetom, koji će se održati u ponedjeljak 16. svibnja, s početkom u 11 sati, u prostorijama Tribina Grada Zagreba na adresi Kaptol 27.

O tome kako je biti samozaposlena osoba s invaliditetom, zaposlena osoba s invaliditetom i poslodavac osoba s invaliditetom govorit će Albina Žnidar - vlasnica tvrtke Albina d.o.o., Nikola Ristić - vlasnik tvrtke Titlovi d.o.o., Danijel Baričević iz Centra Up2Date - zaposlenik s invaliditetom te Svjetlana Marijon - predsjednica Udruge “Zamisli”, poslodavac osobama s invaliditetom.

Nakon uvodnih izlaganja svi će imati priliku dati svoje komentare te pridonijeti raspravi, koja za cilj ima iznjedriti prijedloge za poboljšanje sustava poticanja zapošljavanja osoba s invaliditetom.

Zapošljavanje osoba s invaliditetom je aktualna tema današnjice pa se pozivaju svi zainteresirani da svojim iskustvom obogate Okrugli stol.

Obavezna je prijava putem linka:

https://docs.google.com/forms/d/17mBXAi73i_kU4AVo6F02s3we3aQiEpXyyWNOr6CeOc4/viewform?c=0&w=1

Također, potrebno se javiti u petak 13. svibnja do 14 sati i Sanji Krznarić, mag. socijalnog rada iz Udruge Zamisli, na email: savjetovaliste@zamisli.hr, uz napomenu od kuda žele da im se osigura prijevoz do odredišta. Za sva dodatna pitanja može se nazvati broj 091/5947288.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti