Udruga Pogled: Dobrotvorni teniski turnir za socijalizacijski program 'Kotačić koji nedostaje'

"Želimo zajednicu koja je senzibilizirana, društvo koje u potpunosti prihvaća različitosti, razumije, podržava, pomaže i sudjeluje u stvaranju uvjeta i poticajnog okruženja za djecu i osobe s posebnim potrebama", poručuju iz udruge

 

Udruga za autizam Pogled organizira dobrotvorni teniski turnir - muških, ženskih i mješovitih parova - u subotu 4. lipnja s početkom u 9 sati na terenima TK Franjo Punčec Čakovec. Sav prihod namijenjen je za socijalizacijski i sportsko-rekreativni program "Kotačić koji nedostaje“.

Kotizacija za turnir iznosi 100 kuna po igraču, a uključuje troškove turnira i prigodnog domjenka (roštilj). Prijave na dan turnira ili broj mobitela 098 99 06 905

Udruga roditelja djece i osoba s autizmom Pogled nastoji ostvariti svoje ciljeve kroz uspostavljanje i održavanje suradnje s roditeljima djece s teškoćama u razvoju, stručnim osobama, institucijama i udrugama u zemlji i inozemstvu. Informiraju članstvo i javnost o problemima djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Potiču edukaciju i stručno usavršavanje osoba koje rade s djecom. Organiziraju stručne skupove, savjetovanja, seminare, programe za djecu s teškoćama u razvoju u suradnji sa stručnjacima. Usto sr bave i izdavačkom djelatnošću u skladu s ciljevima i zadacima Udruge (informacije, suradnja na prijevodima stručne literature i slično) u skladu sa Zakonom.

Misija organizacije je okupljanje djece, odraslih osoba s autizmom i njihovih obitelji kao i svih ljudi koji žele i mogu sudjelovati u ostvarenju preduvjeta za napredak u svim aspektima njihova života.
Vizija organizacije je zajednica koja je senzibilizirana, društvo koje u potpunosti prihvaća različitosti, razumije, podržava, pomaže i sudjeluje u stvaranju uvjeta i poticajnog okruženja za djecu i osobe s posebnim potrebama, njihove obitelji i druge socijalno ugrožene skupine ljudi, za optimalno korištenje njihovih potencijala i mogućnosti.

Više informacija o udruzi na stranici www.udrugapogled.com.

B. Ravlić

 

Povezane vijesti