Allianz i HPO: Projekt 'Budi dio koji nedostaje' za sportaše s invaliditetom proglašen najboljim sponzorstvom

"Paraolimpijci su oduvijek bili Allianzova inspiracija, motivacija i utjelovljenje naših vrijednosti", kaže uz ostalo Vanja Bzik iz Allianza

 

U sklopu SPORTO konferencije koja se 17. i 18. studenog održala u Portorožu, Društvo za marketing Slovenije dodijelilo je nagrade najboljim sponzorskim projektima iz regije. Sedmeročlani međunarodni žiri u kojem je sjedio i predstavnik Europske sponzorske asocijacije, proglasio je projekt 'Budi dio koji nedostaje' najboljim sponzorskim projektom iz Hrvatske (SPORTO Best sponsorship of Croatia 2016). Time mu je osiguran direktan ulazak u konkurenciju za nagradu 'Best of Europe Award' koja će se dodijeliti u veljači 2017. u Londonu.

'Budi dio koji nedostaje' projekt je kojeg Allianz i Hrvatski paraolimpijski odbor provode u sklopu dugogodišnjeg sponzorskog partnerstva, kojem je cilj izgradnja tolerantnijeg društva i promicanje vrijednosti paraolimpizma - hrabrosti, odlučnosti, inspiracije i jednakosti. Upravo s tom vizijom Allianz je ususret ovogodišnjim Paraolimpijskim igrama u Riju nizom aktivnosti potaknuo smanjivanje razlika u odnosu prema sportašima s invaliditetom i onima bez invaliditeta, stavljajući naglasak na strast paraolimpijaca prema sportu, upornost i odricanja na putu prema sportskim uspjesima, te pozivajući medije da im pruže zasluženu medijsku prisutnost. Nastojeći 'probuditi' navijače čija je podrška sportašima dodatni vjetar u leđa da daju najbolje od sebe, kampanja je upravo nosila naziv 'Budi dio koji nedostaje'.

Projekt je u suradnji s Allianzom osmislila savjetodavna tvrtka za strateška sponzorstva VETTURELLI.

"Nakon dugogodišnje suradnje i brojnih nagrada koje smo zajednički osvojili, vrlo je izazovno svake godine prevazići prošlogodišnje uspjehe. Raduje me da smo u tim nastojanjima uspjeli", izjavila je povodom dobivanja ovog priznanja Vanja Bzik, voditeljica korporativnih komunikacija Allianza.

"Paraolimpijci su oduvijek bili Allianzova inspiracija, motivacija i utjelovljenje naših vrijednosti. Činjenica da smo u ovoj paraolimpijskoj godini zajedničkim snagama uspjeli srušiti predrasude prema sportašima s invaliditetom i izgradili 'zvjezdani status' iznimnih sportaša istinska je vrijednost ovog projekta. Drago nam je što je to prepoznala i struka u Hrvatskoj ali i na međunarodnoj razini, te nas ovo priznanje dodatno motivira da kroz ovakve projekte nastavimo graditi bolje i tolerantnije društvo."

In Portal

 

Povezane vijesti