Sandra Perković: Umorna sam, ali na Dijamantnu ligu idem po pobjedu

"Cilj mi je pobjeda i nova četiri boda, ali opet šta bude bit će. Ja ću kao i uvijek dati sve od sebe, nadam se da putovanja nisu ostavila velik trag umora na moje tijelo", kazala je najbolja hrvatska sportašica za prošlu godinu

Nastavlja se 'ludi' ritam olimpijske pobjednice u bacanju diska Sandre Perković koju u četvrtak očekuje nastup na mitingu Dijamantne lige u Lausanni.
Bit će to već peto Sandrino natjecanje u posljednjih 20-tak dana nakon što je pobijedila na Dijamantnoj ligi u Oslu, zatim na Ekipnom prvenstvu Europe (2. liga) u Kaunasu, Mediteranskim igrama u turskom Mersinu, te mitingu Dijamantne lige u Birminghamu.

"Umorna sam, iscrpila su me putovanja i natjecanja, ali što je tu je. Ispred mene je nastup u Lausanni, to još treba odraditi, a nakon tog natjecanja idem u bazu za svjetsko prvenstvo u Moskvi," kazala je najbolja hrvatska sportašica za prošlu godinu, te dodala: "Cilj mi je pobjeda i nova četiri boda, ali opet šta bude bit će. Ja ću kao i uvijek dati sve od sebe, nadam se da putovanja nisu ostavila velik trag umora na moje tijelo."

Članica kluba Dinamo-Zrinjevac pobijedila je na sva četiri ovosezonska natjecanja u Dijamantnoj ligi (Doha, Rim, New Yorka, Birmingham), a trijumfom u Laussanni obranila bi naslov pobjednice u Dijamantnoj ligi. Trenutačno vodi u poretku sa 16 bodova, čak 12 više od američke diskašice Gie Lewis-Smallwood na drugom mjestu.

Hina

Foto: PIXSELL