Javno izvlačenje startnih brojeva za žensku slalomsku utrku Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy 2017.

Javno izvlačenje brojeva za žensku utrku počet će u 18.15 sati, a nakon izvlačenja koncert za građane održat će Dino Dvornik tribute bend

Najbolje svjetske slalomašice predvođene dvostrukom sljemenskom pobjednicom i trenutačno vodećom u poretku slalomašica Amerikankom Mikaelom Shiffrin, te Slovakinjama Veronikom Velez-Zuzulovom i Petrom Vlhovom, bit će prisutne na izvlačenju, a za građane je u sklopu “Snow Queen Ladies’ Night”organiziran atraktivan zabavni program.

Ženska slalomska utrka na rasporedu je 3. siječnja s početkom prve vožnje u 13, a druge u 16.15 sati, dok će se muška utrka održati održati 5. siječnja s prvom vožnjom u 14.45 te drugom u 18 sati. Javno izvlačenje startnih brojeva za slalomaše bit će 4. siječnja u 18.15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića kao uvertira središnjoj proslavi „Zagreb slavi 50 godina FIS Svjetskog skijaškog kupa“.

Kao i prethodnih godina na Sljemenu se očekuje tisuće navijača, a ulaznice za obje slalomske utrke još uvijek je moguće nabaviti putem online sustava www.ulaznice.hr i ove su godine 50% jeftinije. Cijena ulaznica za žensku utrku sada iznosi 30 kuna za odrasle te 15 kuna za djecu od 7 do 15 godina. Ulaznice za mušku utrku dostupne su po cijeni od 50 kuna za odrasle te 25 kuna za djecu od 7 do 15 godina. Kao i prethodnih godina, i ove je moguće kupiti paket ulaznica za obje utrke i to po cijeni od 60 kuna za odrasle te 30 kuna za djecu od 7 do 15 godina. Za djecu do sedam godina ulaz je slobodan na obje utrke. U cijenu sada dvostruko jeftinijih ulaznica, osim obje slalomske utrke, uključen je i prijevoz autobusima na Sljeme s Mihaljevca i iz Stubičkih Toplica, zabavni program na Krumpirištu, te besplatna hrana i piće, što Sljeme čini jedinstvenim u svijetu.

 

In Portal