Bronca za Hrvatsku na Svjetskom kupu u streljaštvu za osobe s invaliditetom

Treba napomenuti kako je ove godine Svjetski kup u streljaštvu za osobe s invaliditetom u Velikoj Britaniji okupio uistinu dobro pripremljene ekipe, iz zemalja koje ulažu znatno više sredstava u ovaj sport, tako da se bez pretjerivanja može ustvrditi da hrvatska bronca sjaji poput zlata

Na IPC Svjetskom kupu u streljaštvu,  koje se održavalo od 2 do 4. lipnja 2013.godine u Stoke Mandevilleu, Vellika Britanija, članovi Hrvatske streljačke reprezentacije osoba s invaliditetom osvojili su broncu u ekipnoj konkurecniji u disciplini R3 10M zračna puška ležeći. Treba napomenuti kako je ove godine Svjetski kup u streljaštvu za osobe s invaliditetom okupio uistinu dobro pripremljene ekipe, iz zemalja koje ulažu znatno više sredstava u ovaj sport, tako da se bez pretjerivanja može ustvrditi kako hrvatska bronca sjaji poput zlata.

Broncu su osvojili Mladen Jurada, Saša Grdović i Vitomir Garvanović.

Osim brončane medalje, dvojica strijelaca nastupila su u finalu u kategoriji R1 10m zračna puška stojeći (kategorija SH1). Vitormir Garvanović osvojio je 5. mjesto, a Mladen Jurada 8. mjesto.

In-Portal

Foto: Željko Hladika/PIXSELL