Austrija: Specijalne zimske olimpijske igre osoba s intelektualnim teškoćama

Ljudima s intelektualnim teškoćama sport uvelike pomaže da postignu značajne uspjehe, ispune svoj potencijal i uživaju u radostima života

 

Povodom Specijalnih zimskih olimpijskih igara, koje će se održati u ožujku u Styriji u Austriji, a čiji je sponzor i osiguratelj UNIQA, na službenim stranicama Specijalne olimpijade Hrvatske upućen je poziv da se podrže specijalni olimpijci Hrvatske u utrci za 5.000 eura, novčanu nagradu koju će dati UNIQA Grupa.

Kako je istaknuto, ljudima s intelektualnim teškoćama sport uvelike pomaže da postignu značajne uspjehe, ispune svoj potencijal i uživaju u radostima života.

"Sudjelovati možete objavom fotografija na Facebook stranici UNIQA Hrvatska ili svom Instagram profilu uz hastag #make2017better!

Korak: Korištenjem foto generatora na stranici www.make2017better.at/en/mein-foto napravite fotografiju sa službenim maskotama SOI Larom i Louisom;

Korak: objavite fotografiju na ‘zidu’ Facebook stranice UNIQA Hrvatska https://www.facebook.com/uniqa.hr/ ili na svom Instagram profilu uz hastag #make2017better!

Pozovite prijatelje da se uključe, jer time šanse za pobjedu naših specijalnih olimpijaca u ovom natjecanju rastu!

Tri zemlje čiji fanovi na društvene mreže postave najveći broj fotografija dobit će 5.000, 3.000 ili 2.000 eura za nacionalni tim Zimskih olimpijskih igara", objavljeno je na stranici pubweb.carnet.hr/olimpijada-hr, gdje se više može saznati i o hrvatskim specijalnim olimpijcima.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti