Split: Centar za odgoj i obrazovanje 'Juraj Bonači' traži rehabilitatora

U opis poslova ulaze poslovi socijalne rehabilitacije, a uvjet za zaposlenje je da osoba nema više od 12 mjeseci radnog iskustva u zvanju za koje se obrazovala

 

Centar za odgoj i obrazovanje 'Juraj Bonači' traži rehabilitatora/icu za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa

U opis poslova ulaze poslovi socijalne rehabilitacije, a uvjet za zaposlenje je da osoba nema više od 12 mjeseci radnog iskustva u zvanju za koje se obrazovala.

Riječ je o stručnom osposobljavanju za rad bez zasnivanja radnog odnosa, radi se puno radno vrijeme, smještaja nema, dok je prijevoz pokriven u cijelosti. Natječaj vrijedi do 7. srpnja 2017.

Razina obrazovanja koja se očekuje kod posloprimca je:

- Viša ili prvostupanjska;

- Fakultet, akademija, magisterij, doktorat.

U opis poslova ulaze poslovi socijalne rehabilitacije, a uvjet za zaposlenje je da osoba nema više od 12 mjeseci radnog iskustva u zvanju za koje se obrazovala.

Pismenu zamolbu poslati na adresu Brune Bušića 30, 21000 Split.

Odjel odgoja i obrazovanja ovog Centra obavlja djelatnost osnovnoškolskog programa po posebnom programu, srednjoškolskog obrazovanja za zanimanja: pomoćnog soboslikara, pomoćnog kartonažera i pomoćnog kuhara, sukladno odobrenim planovima i programima te zakonskim i podzakonskim aktima kojima se uređuje djelatnost odgoja i obrazovanja.

Odgojno-obrazovni rad u Centru ostvaruje se na temelju školskog kurikuluma i godišnjeg plana i programa rada. Odgojno-obrazovni rad osnovnog obrazovanja obavljaju učitelji razredne, učitelji predmetne nastave i stručni suradnici. Odgojno -obrazovni rad srednjoškolskog obrazovanja obavljaju nastavnici i stručni suradnici.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti