CAFE akcijski tjedan: Igrači izašli na travnjak sa sloganom "Pravi nogomet - Potpuni pristup"

Svrha CAFE akcijskog tjedna je pružiti nacionalnim savezima, ligama, klubovima i grupama koje podržavaju osobe s invaliditetom priliku za podizanje svijesti, te promicanje pristupa i uključenja

 

Hrvatski nogometni klub Rijeka na utakmici protiv Dinama pridružio se CAFE akcijskom tjednu koji se diljem Europe obilježavao od 03. do 11. ožujka.

Igrači Rijeke i Dinama izašli su na travnjak sa sloganom "Pravi nogomet - Potpuni pristup" s ciljem podizanja svijesti o važnosti uključenja i poboljšanja pristupa navijačima s invaliditetom na nogometne događaje.

Svi smo pozvani promicati i podržavati uključivanje osoba s invaliditetom u društvene aktivnosti. Hrvatski nogometni savez i hrvatski prvoligaši ovim putem zahvaljuju svim gledateljima s invaliditetom na vjernoj podršci.

Svrha CAFE akcijskog tjedna je pružiti nacionalnim savezima, ligama, klubovima i grupama koje podržavaju osobe s invaliditetom i nogometnim stadionima diljem Europe priliku za podizanje svijesti, te promicanje pristupa i uključenosti.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti