Bravo Tihi Vatreni: Hrvatski rukometaši osvojili zlato na Olimpijskim igrama gluhih

U našoj momčadi svi su dali svoj maksimum u finalu protiv Srbije. Ipak, treba izdvojiti organizatora igre Lušića, strijelaca Bošnjaka, koji je postigao 14 golova, te vratara Havića

Od njih smo očekivali veliki rezlutat, ali da će Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih po četvrti  put zaredom osvojiti naslov olimpijskih pobjednika, eh to je već vijest za Guinnessovu knjigu rekorda. "Tihi vatreni" su u finalu u Sofiji svladali Srbiju sa 31:24 (17:12).
Do pobjede u finalu Hrvatska nije došla lako kako to konačni rezultat pokazuje. Dosta kritično bilo je od 21. do 28. minute, ali u zadnje tri minuta prvog poluvremena naši su se igrači odmakli na pet golova prednosti i utakmica je bila odlučena.

Najveća prepreka našim igračima bio je protivnički vratar Tepavac koji je imao 27 obrana. Inače, on je pravi profesionalac, branio je u inozemstvu, a trenutačno brani u prvoj ligi Srbije. U našoj momčadi svi su dali svoj maksimum. Ipak, treba izdvojiti organizatora igre Lušića, strijelaca Bošnjaka, koji je postigao 14 golova, te vratara Havića.

In-Portal / Hina