Košarka u kolicima: Priključite se humanitarnoj akciji 'Ubaci i ti za tricu iz kolica'

"Novcem prikupljenim tijekom ove akcije biti će kupljena posebno prilagođena kolica za košarku u kolicima", kažu iz Košarkaškog kluba osoba s invaliditetom Koprivnica

 

Humanitarna akcija ‘Ubaci i ti za tricu iz kolica’, koju provodi Udruga volontera Podravke PULS u suradnji s Košarkaškim klubom osoba s invaliditetom Koprivnica, počela je u subotu.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja na Gradskoj tržnici prikupljani su dobrotvorni prilozi, a članovi KKOI-ja Koprivnica i Podravkini volonteri sudjelovali su na sajmu zdrave prehrane koji je na tržnici organizirao Komunalac te u obilježavanju Svjetskog dana zdravlja na Bazenima Cerine. Prvog dana akcije prikupljeno je početnih 2000 kuna, kažu iz KKOI-ja, i to za kupnju kolica prilagođenih za košarku u kolicima.

Akcija je službeno trebala početi još 8. ožujka, ali je tada zbog loših vremenskih uvjeta odgođena. Planirano trajanje akcije je tri mjeseca, a dobrovoljne priloge možete uplatiti i na račun u Podravskoj banci posebno otvoren za ovu akciju: IBAN HR41 2386 0021 5520 0331 5.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti