Zagreb: Traže se volonteri za Festival sporta osoba s invaliditetom

Očekivani rezultati za volontere su suradnja s institucijama koje su uključene u rad s osobama s invaliditetom i obrazovnim ustanovama

 

Volonterski centar Zagreb traži 50 volontera za Festival sporta osoba s invaliditetom.

Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom provodi Erasmus+ projekt Change Your Mindset-Sport4Everyone kojemu je cilj promocija i podizanje razine svijesti o važnosti sporta te integracija mladih osoba s invaliditetom u rekreativne aktivnosti.

S tim se ciljem i organizira Festival sporta osoba s invaliditetom 18. svibnja u 10 sati na atletskom stadionu Mladost, Zagreb, gdje se želi pokazati na pravim primjerima različitih sportova da je bavljenje rekreativnom aktivnošću itekako poželjno, bez obzira na prepreke.

Volonterske pozicije bi bile asistencija kod sportskih stanica, potpisne liste te usmjeravanje sudionika. Svaki volonter će dobiti certifikat, majicu i užinu.

Sastanak s volonterima održao bi se 15. svibnja, sam događaj se održava 18. svibnja, a volonteri su potrebni od 8.30 do 14 sati. Očekivani rezultati za volontere su suradnja s institucijama koje su uključene u rad s osobama s invaliditetom i obrazovnim ustanovama.

Kontakt preko mail adrese zssi.eu@zssi.hr.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti