Mirsad Bećirović: Jedina slijepa osoba s crnim pojasom u hapkidou

Mirsad Bećirović postao je tako i jedina slijepa osoba u svijetu majstor hapkida, juda i taekwondoa, zbog čega je hrvatski hapkido demo tim bio glavna atrakcija na ovom Hapkido kongresu

 

Slijepom samuraju Mirsadu Bećiroviću u subotu je na Međunarodnom kongresu Hapkida, u organizaciji Europske Hapkido Unije, u Austriji svečano uručen crni pojas 1. DAN, čime naš karlovčanin postaje jedina slijepa osoba u svijetu nositelj crnog pojasa u hapkidou.

Mirsadu je certifikat o položenom crnom pojasu 1. DAN i crni pojas osobno uručio Mladen Kužnik, predsjednik Europske Hapkido Unije. To je jedini uručeni certifikat koji ima potpise svih najvećih europskih hapkido grandmastera. Mirsad Bećirović oduševio je demonstracijom borilačkih vještina najbolje hapkido grandmastere iz Europe te izazvao ovacije publike. Tako je postao jedina slijepa osoba koja je imala polaganje za crni pojas u hapkidou pred publikom od 500 gledatelja.

Mirsad Bećirović postao je tako i jedina slijepa osoba u svijetu majstor hapkida, juda i taekwondoa, zbog čega je hrvatski hapkido demo tim kojeg je predvodio Mladen Kužnik bio glavna atrakcija na ovom međunarodnom Hapkido kongresu. Ovaj jedinstveni događaj u svijetu poticaj je za sve ljude i podsjetnik da je sve moguće, uz ogroman trud i rad, te stručnjake koji se ne boje izazova, a prije svega dobru volju i želju za znanjem i veliku ljubav prema borilačkim vještinama koju Mirsad očito posjeduje. To je također značajan događaj za Hrvatsku jer upravo je naša zemlja prva koja se može podičiti ovakvim ogromnim uspjehom. Dokaz je to i da Mirsad, kao i Sportsko Rekreativni Centar Labrador koji je on i utemeljio, nastavlja uspješno svoju misiju motiviranja, promoviranja i uključivanja što većeg broja građana u sport i rekreaciju.

Romija Radočaj Naglić

 

Povezane vijesti