Pan Open: Ivan Mikulić osvojio zlatnu medalju na parataekwondo prvenstvu u SAD-u

"Naravno da sam sretan, jer sam bio najbolji među 13 vodećih boraca moje kategorije koji se nalaze na svjetskoj rang listi. Tim prije što sam se nakon nedavnog ispadanja u 2. kolu Europskog prvenstva vratio na vodeće mjesto svoje kategorije najboljih parataekwondista svijeta"

 

Na Otvorenom panameričkom parataekwondo prvenstvu u Sjedinjenim Američkim Državama, u gradu Spokanu,   zlatnu medalju osvojio je naš trofejni borac Ivan Mikulić. 
Mikulić je  u finalu savladao Amerikanca Evana Medella  s 31:27. Medell   je trenutno drugoplasirani na svjetskoj rang listi. 
U polufinalu Mikulić trijunfirao je nad Amerikanca Johnnyom Birchom  prekidom borbe. U drugom kolu Mikulić potvrđuje svoju superiornost nad Mongolcem Aleksandrom Nyamganidom s 22:4.
"Naravno da sam sretan, jer sam bio najbolji među 13 vodećih boraca moje kategorije koji se nalaze na svjetskoj rang listi. Tim prije što sam se nakon nedavnog ispadanja u 2. kolu Europskog prvenstva vratio na vodeće mjesto svoje kategorije najboljih parataekwondista svijeta", rekao je Mikulić.
"Sada ću se dobro odmoriti do početka rujna, a potom me očekuju naporne pripreme za svjetsko prvenstvo koje će biti u veljači sljedeće godine u Istanbulu“, izjavio je član Taekwondo kluba Galeb iz Splita.
Anita Blažinović