Koprivnica: Košarkaški klub osoba s invaliditetom ima nova specijalizirana kolica

Koprivnički košarkaši u kolicima tako su korak bliže zacrtanom cilju: kupnji četiri kolica za nastavak igranja košarke i okupljanja osoba s invaliditetom u sport kao način rehabilitacije i socijalizacije


Clj humanitarne akcije ‘Ubaci i ti za tricu iz kolica' ostvaren: sredstva za specijalizirana kolica za Košarkaški klub osoba s invaliditetom Koprivnica prikupljena su donacijama građana te jedne osiguravajuće tvrtke, javlja Drava info.
"Zahvaljujemo građanima koji su nesebično odvojili svoj novac i tako pomogli da se prikupe sredstva za košarkaše u kolicima. Košarkaški klub zahvaljuje volonterima Udruge Puls na nesebičnom angažmanu u akciji i na novim kolicima koja će nam u novoj sezoni jako puno značiti", poručili su iz KKOI-a, spomenuvši pritom i podršku RK Podravke i NK Slaven Belupa.
Koprivnički košarkaši u kolicima tako su korak bliže zacrtanom cilju: kupnji četiri kolica za nastavak igranja košarke i okupljanja osoba s invaliditetom u sport kao način rehabilitacije i socijalizacije.
Prilikom dodjele kolica klubu, volonteri Udruge Puls i članovi KKOI-ja Koprivnica odigrali su i prijateljsku utakmicu.
Anita Blažinović

 

Povezane vijesti