BKOSIŽ Istrijana: Davoru Komaru uručena Plaketa Općine Pićan

Predsjedniku kluba uručeno je javno priznanje "Plaketa Općine Pićan" za "iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značaja u pogledu unapređenja kvalitete života osoba s invaliditetom"

 

Davoru Komaru, predsjedniku Boćarskog kluba osoba s invaliditetom Istarske županije "Istrijana" iz Pule, uručeno je 28. kolovoza 2018. javno priznanje "Plaketa Općine Pićan" za "iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značaja u pogledu unapređenja kvalitete života osoba s invaliditetom" – stoji u priopćenju BKOSIŽ-a Istrijana, potpisanom od strane tajnice Tine Lorencin.

Plaketu mu je uručio Ivan Franković, načelnik Općine Pićan.

Napomenuto je da je Komar Plaketu trebao preuzeti na svečanoj sjednici Općine Pićan 18. kolovoza 2018., ali je tada bio spriječen radi sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu u boćanju za osobe s invaliditetom u Liverpoolu, koje se održavalo od 12. do 18. kolovoza.

"Općina Pićan i njezin načelnik Franković jedinstveni su primjer partnerske suradnje i velike potpore svima koji trebaju bilo kakvu vrstu pomoći i podrške", istaknuto je u priopćenju.

Klub se ujedno zahvalio Općini: "Zahvaljujemo Općini Pićan na dodjeli ovog priznanja i čestitamo našem predsjedniku Komaru na primljenom priznanju, uz želje za još mnogo takvih i sličnih uspjeha i priznanja! Čestitamo!"

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti