KAZALIŠTE KEREMPUH: Potpisan Ugovor o suradnji s Kulturno športskom braniteljskom udrugom

Cilj je da branitelji budu dio kulturnog života i da budu prihvaćeni u društvu. Svih ovih godina populacija branitelja nije bila dovoljno uključena u kulturno-umjetnička zbivanja, kažu iz udruge

 

Predsjednik Kulturno športske braniteljske udruge (KŠBU) Dražen Pilić i ravnatelj Kazališta Kerempuh Roman Šušković-Stipanović potpisali su Ugovor o suradnji.

- Tim Ugovorom branitelji i njihove obitelji dobivaju besplatne karte za predstave prema mogućnosti koliko kazalište karata može ustupiti, a predočenjem članske iskaznice KŠBU-a dobiva se i popust na predstave prema izboru. KŠBU i dalje radi na proširenju suradnji, da imaju što raznovrsniji repertoar koji će ponuditi svojim članovima, njihovim obiteljima i braniteljima koji žele biti dio publike na predstavama, koncertima, izložbama itd. - pojašnjeno je iz KŠBU-a.

Kulturno športska braniteljska udruga radi na socijalizaciji branitelja u kulturi i športu.

- Cilj je da branitelji i njihove obitelji budu dio kulturnog života i da budu prihvaćeni u društvu. Svih ovih godina populacija branitelja nije bila dovoljno uključena u kulturno-umjetnička zbivanja. KŠBU svojim radom polako, ali uspješno, dolazi do svog cilja. Branitelji i njihove obitelji dovodi u kazališta i koncertne dvorane - kaže Pilić. 

Inače, uspješnu suradnju KŠBU ima s Histrionima, Koncertnom dvoranom Vatroslava Lisinskog, Kazalištem Komedija, Hrvatskim narodnim kazalištem u Zagrebu te mnogim drugim kulturnim ustanovama, kao i s glumcima koji rado pomažu da branitelji budu upućeni i da sudjeluju u kulturnim događajima. Također, potpisanu suradnju ima i s Gradskim dramskim kazalištem Gavella.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti