SJEDEĆA ODBOJKA Trijumf IOK Zagreba na Memorijalnom kupu u Zadru

Ovaj turnir odigrali smo vrhunski, jer smo na cijelom natjecanju izgubili samo jedan set  - izjavio je ponajbolji igrač Zagrepčana, Ivan Ćosić

 

Ovog vikenda u Zadru, po deseti put, odbojkaši IOK Zagreba osvojili su Memorijalni kup Republike Hrvatske u sjedećoj odbojci savladavši Knin 95. s 3:0, po setovima 25:20, 25:13 i 25:21. U polufinalu su Zagrepčani savladali odbojkaše OKI Marsonije iz Slavonskog Broda s 2:1. U drugom polufinalu odbojkaši Knin 95 savladali su s 2:1 ŠIOK HVIDRA iz  Osijeka s 2:1. U borbi za treće mjesto pobjedom na OKI Marsonijom iz Slavonskog Broda s 2:1 ŠIOK HVIDRA Osijek osvojila je treće mjesto.
- Izuzetno mi je drago da smo po deseti put osvojili Kup, a pogotovo što je kod nas došlo do podmlađivanja ekipe. Nastupili smo s tri mlada igrača koji su potvrdili svoju kvalitetu. Ovaj turnir odigrali smo vrhunski, jer smo na cijelom natjecanju izgubili samo jedan set. Koristim prigodu da čestitam svim odbojkašima i našim domačinima Zadranima na izvrsnoj organizaciji - izjavio je ponajbolji igrač Zagrepčana, Ivan Ćosić.
U zadarskoj športskoj dvorani  'Krešimir Ćosić'  ove subote i nedjelje tako je završilo nadmetanje na 12. memorijalnom Kupu Republike Hrvatske u sjedećoj odbojci na kojemu se nadmetalo 160 odbojkaša iz 12 klubova i Hrvatska ženska reprezentacija. Pokrovitelj ovogodišnjeg Kupa u sjedećoj odbojci je tradicionalno bilo Ministarstvo hrvatskih branitelja. 
Darko Matić / HPO

 

Povezane vijesti