ANĐELA MUŽINIĆ Sjajna stolnotenisačica s invaliditetom brončana na Svjetskom prvenstvu u Celju

"Zadovoljna sam s broncom, koja je moja prva svjetska pojedinačna medalja. Napravila sam još jedan korak naprijed u kvaliteti svoje igre", izjavila je brončana Anđela

 

Porazom  od Kineskinje Xue Yuan, prošle je subote Anđela Mužinić osvojila brončanu medalju na Svjetskom pojedinačnom parastolnoteniskom prvenstvu  koje se održava u Celju. Kineskinja je bila uvjerljiva po setovima 11:3, 11:9 i 11:8. 
- Do sada sam se s Xue Yuan susretala tri puta i skor za Kineskinju je bio 2:1, tako da sam se nadala da joj mogu pružiti veći otpor i ući u finale Svjetskog prvenstva - izjavila je Anđela Mužinić.
 - Zadovoljna sam s broncom, koja je moja prva svjetska pojedinačna medalja. Napravila sam još jedan korak naprijed u kvaliteti svoje igre. Prostora za napredak svakako ima, a kada se malo odmorim i riješim ispite na fakultetu okrećem se novoj sezoni u kojoj me sljedeće godine očekuje Europsko prvenstvo - zaključila je sjajna stolnotenisačica s invaliditetom, koja nakon uspjeha u Celju zauzima visoko peto mjesto na svjetskoj rang listi.
Darko Matić / HPO