I DJECI S LJUBAVLJU Dobrotvorni malonogometni turnir u sklopu projekta "Želimo vježbati vid"

Ulaz na malonogometni turnir je besplatan za sve posjetitelje, a sav prihod od prodanih tombola ide u fond nacionalnog projekta "Želimo vježbati vid" Udruge "...i djeci s ljubavlju“

 

Udruga "...i djeci s ljubavlju" u sklopu nacionalnog projekta "Želimo vježbati vid" organizira Dobrotvorni malonogometni turnir "...i djeci s ljubavlju" 11. studenoga 2018. od 12 do 20 sati u Sportskom centru Start Fun, Rakovo selo 4, Čavle.

Turnir je zamišljen kao zabavan sportski događaj s ciljem prikupljanja sredstava za nacionalni projekt koji nosi naziv "Želimo vježbati vid". Osim po entuzijazmu organizatora i podupiratelja, poseban po tome što će na njemu nastupiti zanimljive malonogometne ekipe: veterani HNK Rijeka, riječki odvjetnici, riječki liječnici, ekipa predstavnika Gradskog vijeća Grada Rijeke, ekipa malonogometaša "3. maja", ekipa "Metisa", ekipa riječkih novinara te ekipa koja će predstavljati i samu udrugu – ekipa "...i djeci s ljubavlju".

Posjetiteljima će biti ponuđena bogata tombola u kojoj će za simboličnih 10 kuna moći osvojiti atraktivne nagrade: vikend za dvoje - Advent u Beču i odlazak na božićni koncert "Bečki valcer show", darovni bonovi za večere u kineskom restoranu Peking, dres Rukometnog kluba Zamet i KK Cibona, popusti na vožnje FlixBusevima, klima uređaji, te još mnoge nagrade riječkih tvrtki koje imaju sluha za ovakav projekt.

Ulaz na malonogometni turnir je besplatan za sve posjetitelje. Program će animirati DJ, a vodit će ga poznata riječka radijska voditeljica Gordana Brkić Žagar. Sav prihod od prodanih tombola ide u fond nacionalnog projekta "Želimo vježbati vid" Udruge "...i djeci s ljubavlju".

Nacionalni projekt je krenuo još prošle godine i gradi se iz mjeseca u mjesec zadobivajući potporu mnogih institucija, ustanova i ostalih subjekata. Turnir se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, uz podršku Ministarstva zdravstva, PGŽ, Grada Rijeke, KBC Rijeka, NZZJZ Rijeka, HGK.

Udruga "...i djeci s ljubavlju" pokrenula je akciju prikupljanja sredstava za otvaranje oftalmološkog centra sa stručnom pomoći i asistivnom opremom za slabovidnu djecu i djecu s oštećenjima vida iz Primorsko - goranske županije. "Želimo vježbati vid" projekt je kojim se u budućnosti žele otvoriti isti centri diljem Republike Hrvatske kako bi naši mali sugrađani s oštećenjima vida iz cijele zemlje mogli biti obuhvaćeni programom rane intervencije što bliže svome domu.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti