PARA TAEKWONDO Objavljen konačan sastav hrvatske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Turskoj

Konačan popis članova para taekwondo reprezentacije objavljen je sukladno kriterijima i normama, potvrđenim od Hrvatskog paraolimijskog odbora kao krovne nacionalne organizacije za sport osoba s invaliditetom

Sudionici prošlotjednog Okruglog stola  na temu 'Para taekwondo sport – pravni, birokratski, sportski i društveni aspekti'

Nakon što je Hrvatski para taekwondo prošlog tjedna organizirao Okrugli stol na temu 'Para taekwondo sport – pravni, birokratski, sportski i društveni aspekti' - budući da još uvijek nisu bili prijavljeni za Svjetsko para taekwondo prvenstvo u Turskoj, a prijave su trajale do 15. siječnja - u konačnici je na njihovoj web stranici objavljen sastav nacionalne selekcije za nastup na Svjetskom para taekwondo prvenstvu 2019., koji čine:

Biserka Sambol, kategorija P20F-O30

Ivan Mikulić, kategorija K44M+75

Edi Karadžić, kategorija P30M te kategorija K44M-75

Vera Tršinski, kategorija P20F-O30

Zdravko Krešić, kategorija P20M-O30

Leon Božo Škravan, kategorija P33M

Mateo Škara, kategorija K40M-75

Treneri: Martina Peranović, Mladen Tomić, Matija Soro

Asistenti: Kristijan Škravan, Katarina Drmić

Vođa tima: Vlado Požežanac

Nastup na Svjetskom para taekwondo prvenstvu održat će se 5. i 6. veljače 2019. u gradu Antalya, smještenom na jugozapadnoj mediteranskoj obali Turske. Antalya je  glavni grad istoimene pokrajine te je najveće tursko međunarodno morsko odmaralište.

Konačan popis članova para taekwondo reprezentacije objavljen je sukladno kriterijima i normama, potvrđenim od Hrvatskog paraolimijskog odbora kao krovne nacionalne organizacije za sport osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti