VELIKA GORICA Judo klub osoba s invaliditetom Fuji posjetile Jane Bridge i Sanda Čorak

Prikazali smo im svoj program juda za osobe s cerebralnom paralizom te pobliže upoznali s radom kluba, organizacijom treninga i onim najbitnijm, inkluzijom koju smo ostvarili s Judo klubom Pinky, pohvalili su se članovi Fujia


Judo klub osoba s invaliditetom Fuji imao je prošlog tjedna posebnu čast ugostiti dopredsjednicu Europske judo unije Jane Bridge te predsjednicu Hrvatskog judo saveza Sandu Čorak.
Fujievci su im prikazali svoj program rada za osobe s cerebralnom paralizom te ih pobliže upoznali s radom kluba, organizacijom treninga i onim najbitnijim, inkluzijom s velikogoričkim Judo klubom "Pinky", za koju su dobili i nagradu Europske komisije.
- Prikazali smo im svoj program juda za osobe s cerebralnom paralizom te pobliže upoznali s radom kluba, organizacijom treninga i onim najbitnijm, inkluzijom koju smo ostvarili s Judo klub 'Pinky' Velika Gorica. Obje gošće bile su impresionirane razinom juda koja se provodi u klubu kao i odličnom suradnjom s Pinky ekipom. Vjerujemo da je ovo naš prvi korak do međunarodne judo scene - objavio je Fuji na svojoj Facebook stranici.
Anita Blažinović

 

Povezane vijesti