SVETI IVAN ZELINA Udrugu osoba s invaliditetom 'Srce' posjetila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

Svako dijete ima pravo na svoje djetinjstvo, a sve osobe s teškoćama u razvoju ili invaliditetom potpunu uključenost u društveni život, kazala je predsjednica Grabar-Kitarović


U petak, 25. siječnja, Udrugu Srce posjetila je predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović.
U prepunom boravku 'Srca' predsjednicu je dočekalo stotinjak članova Udruge, zaposlenici i volonteri. Nakon predstavljanja rada Udruge, predsjednica je razgledala kuću podrške Srčeko, kabinete u kojima je sudjelovala u provođenju individualnih postupaka s djecom,  poludnevni boravak u kojem su bili izloženi svi radovi članova Udruge Srce, Kreativnu stvaraonicu gdje se upoznala i s radom volonterki.
Predsjednica je pohvalila rad Udruge koja okuplja i omogućava normalan život djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom na području Svetog Ivana Zeline i okolnih naselja i općine Bedenica, te istaknula kako svako dijete ima pravo na svoje sretno djetinjstvo, a sve osobe s teškoćama u razvoju ili invaliditetom potpunu uključenost u društveni život.
- Počašćeni smo što je upravo Udruga Srce jedna od lokacija koje je predsjednica posjetila u svom obilasku. Nadamo se da smo bili dobri domaćini te je već sada pozivamo na ponovni susret – poručili su iz Udruge
Posjet predsjednice završio je dodjelom poklona od strane članova Udruge te upisom u knjigu gostiju, što je za Udrugu Srce veliko priznanje za kvalitetu rada i zbog čega su zbilja ponosni.
Anita Blažinović

 

Povezane vijesti