GRAD VARAŽDIN Za najboljeg sportaša s invaliditetom izabran je Nikola Kosec, član PK Vidra

Sretni smo i ponosni, jer ovo je još jednom dokaz da se plivanjem podiže kvaliteta života osoba s invaliditetom u smislu poboljšanja zdravlja i integracije u zajednicu kroz sport i druženje, istaknula je Višnja Bunić, trenerica i predsjednica PK Vidra

 

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina organizirala je u Hrvatskom narodnom kazalištu svečanost proglašenja najboljih sportaša Grada Varaždina.
Za najboljeg sportaša osoba s invaliditetom izabran je član PK Vidr, Nikola Kosec.
- Nikola je dokazao kako se uz trud, strpljenje, redovito treniranje te uz podršku trenera, roditelja i kluba mogu ostvariti željeni rezultati – istaknula je Višnja Bunić, trenerica i predsjednica PK Vidra.

- Sretni smo i ponosni, jer ovo je još jednom dokaz da se plivanjem podiže kvaliteta života osoba s invaliditetom u smislu poboljšanja zdravlja i integracije u zajednicu kroz sport i druženje. Uspjeh kluba možemo zahvaliti dobroj komunikaciji i suradnji između plivača, trenera i roditelja, jedni druge potičemo, motiviramo i podržavamo.

Na svečanosti je također predstavljena knjiga 'Zlatko Dalić – Rusija naših snova', koja donosi izbornikov pogled iznutra o veličanstvenom pohodu do finala.

Božica Ravlić