ATLETSKI KLUB MEDULIN Istrijani osvojili pet medalja na Croatia Openu u Splitu

Posebno treba istaknuti Miroslava Miloševića koji je imao svoj premijerni nastup za klub na državnom prvenstvu i osvojio dvije medalje

 

U nedjelju 19. svibnja 2019. godine u Splitu održano je atletsko natjecanje za osobe s invaliditetom pod nazivom Otvoreno pojedinačno prvenstvo Hrvatske u para atletici - Croatia Open 2019.

Atletski klub osoba s invaliditetom 'Medulin' nastupio je s pet natjecatelja te se iz Splita vratio s pet medalja.

Mikela Ristoski u kategoriji F20 osvojila je zlatnu medalju u skoku u dalj skokom od  5,28 metara, Miroslav Petković u kategoriji F57 osvojio je znato bacivši kuglu 10,92 metara, Ramon Bajčinovci u kategoriji F37 osvojio je broncu hicem od 8,16 metara, a Miroslav Milošević u kategoriji F54 okitio se zlatom bacivši disk 14,73 etara i srebrom bacivši kuglu 6,79 metara.

Posebno treba istaknuti nastup 13-godišnje Denie Novosel, kategorija F55, koja se zbog nedovoljno godina nije mogla natjecati, ali je nastupila van konkurencije i bacila svoj osobni rekord u bacanju kugle, baš kao i Miroslava Miloševića koji je imao svoj premijerni nastup za klub na državnom prvenstvu i osvojio dvije medalje.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti