GRČKA Luka Drokan osvojio zlato na Europskom prvenstvu u obaranju ruke

Bile su to teške borbe i još jedno veliko iskustvo. Unio sam neke novitete u sustav treninga koje su urodile plodom. Dao sam sve od sebe, kao i inače, tako da me ovaj rezultat doista obradovao, kazao je Drokan

 

Hrvatski reprezentativac u obaranju ruke za osobe s invaliditetom Luka Drokan osvojio je zlatnu medalju u kategoriji do 70 kg na europskom prvenstvu u grčkom Loutrakiju.

- Bile su to teške borbe i još jedno veliko iskustvo. Unio sam neke novitete u sustav treninga koje su urodile plodom. Dao sam sve od sebe, kao i inače tako da me ovaj rezultat doista obradovao - kazao je Drokan.

Europsko prvenstvo u Grčkoj bilo je jedno od najposjećenijih, nešto vise od 900 natjecatelja željelo je pokazati tko zaslužuje imati zlatnu kolajnu oko vrata.

- U mojoj kategoriji, osoba s invaliditetom do 70 kg, konkurencija je bila jako dobra. Dečki su odlični i zaslužuju biti ovdje gdje jesu. Zahvaljujem svima koji su mi pomogli da dođem do ovog rezultata, bez njih ne bi bilo moguće. Sve u svemu, jedno odlično iskustvo koje je pokazalo da se trud i znoj kad tad isplate - izjavio je europski prvak Luka Drokan za Prigorski.hr.

Članu zagrebačkog kluba Trešnjevka ovo je najveći sportski uspjeh te je srebru sa zadnjeg europskog i bronci sa svjetskog prvenstva dodao najsjajniju međunarodnu medalju te je time opravdao velika očekivanja.

Anita Blažinović

 

 

Povezane vijesti