JUDO KLUB FUJI Protekla sezona najspektakularnija i najuspješnija do sada

Završni turnir bio je dio projekta 'Judo inkluzija', za koji je Fuji dobio potporu iz europskih fondova, a ujedno je poslužio i kao najava svega onoga što slijedi u budućnosti

 

Bila je to zaista sezona za pamćenje velikogoričkom Fujiju, judo klubu za osobe s invaliditetom, koji će proteklih godinu dana zlatnim slovima upisati u svoje povijesne knjige.

Od #BeInclusive projekta i nagrade Europske komisije, koja će klub podignuti na jednu sasvim novu razinu, preko posjete olimpijskog pobjednika Satoshija Ishiija pa sve do nedavnog judo festivala u Poreču, gdje su Fujijevci i Pinkyjevci zajedno učili od najboljih judoka svijeta, ali su i pokazali sve što mogu i znaju, piše Vgdanas.hr.

Bit će teško ponoviti sve te senzacionalne uspjehe, ali gledajući rad i trud Marine Drašković i njenih suradnika, sigurno to neće biti nemoguće.

- Ima li boljeg načina da se završi sezona nego turnirom? Prilagođenim judo borbama pred roditeljima pokazali smo napredak i podijelili zaslužene nagrade. Protekla sezona je zaista bila definitivno najspektakularnija i najuspješnija do sada, ali i najteža i izuzetno izazovna! Sad smo spremni za ljetno punjenje baterija - poručili su sjajni Fujijevci.

Turnir je bio dio organizacije projekta Judo inkluzija i bio je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti