Sportski kamp za osobe s invaliditetom u Karlovcu stvara majstore borilačkih vještina

Sportski kamp održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva socijalne politike i mladih, a u organizaciji Saveza udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije

U organizaciji Saveza udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije u Atomskom skloništu u Karlovcu provodi se prvi ljetni sportski kamp za osobe s invaliditetom. Jedinstven je po tome jer ga vodi, među ostalim, slijepa osoba Mirsad Bećirović koji je zajedno s kolegicom Romijom Radočaj Naglić završio Hrvatsku olimpijsku akademiju za voditelje sportsko rekreativnih aktivnosti za osobe s invaliditetom te sada u sklopu kampa vodi judo, karate i taekwondo treninge. 
U organizaciji Saveza udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije i u suradnji s Taekwondo klubom Karlovac održano je polaganje za učeničke pojaseve u taekwondou za  polaznike sportskog kampa za osobe s invaliditetom, a sve pod stručnim vodstvom Mirsada Bećirovića i Romije Radočaj Naglić. Direktor TKD kluba Karlovac Miroslav Brežan za sve je polaznike omogućio besplatno polaganje kao i dvoranu za Ljetni sportski kamp.
Sportski kamp održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva socijalne politike i mladih, a u organizaciji Saveza udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije.

In-Portal