Bravo naši: Hrvatska OSI nogometna reprezentacija svladala Nijemce

Na trenutke se činilo kao da se utakmica ne odvija na terenu nego na fronti. Bio je to, naime, sudar igrača 'prsa o prsa', testosteroni su frcali na sve strane, a hrvatska OSI selekcija na odmor je ipak otišla s golom prednosti. Sva četiri gola za selekciju Hrvatske zabio je Nikola Horvan

Sve je izgledalo kao da se igra finale na svjetskom prvenstvu u Brazilu! Nogometna selekcija osoba s invaliditetom RH ostavila je srce na terenu i tako pobijedila izabranu vrstu Njemačke s 4:2, dakle s dva gola razlike pobijedili smo jednu od najjačih OSI reprezentacija svijeta!  Naše dečke na putu prema pobjedi nisu zaustavile ni ozljede nekih od ključnih igrača. Kako bi nadoknadili prednost, Nijemci su u posljednjim minutama utakmice bjesomučno napadali, ali su naišli na neprobojni bedem naše obrane. U sudbonosnim trenucima utakmice, valja priznati, dvanaesti igrač naše reprezentacije bila je Fortuna, božica sreće.
Na trenutke se činilo kao da se utakmica ne odvija na terenu nego na fronti. Bio je to naime sudar igrača 'prsa o prsa', testosteroni su frcali na sve strane, a hrvatska OSI selekcija na odmor je ipak otišla s golom prednosti. Sva četiri gola za selekciju Hrvatske zabio je Nikola Horvan.

M. Glasnović