PLIVAČKI KLUB NATATOR Besplatno predavanje 'Plivanje za dojenčad i mališane od 4 mjeseca do 4 godine'

Predavanje je namijenjeno roditeljima, a odnosi se i na bebe i mališane s teškoćama u razvoju te na djecu bez zdravstvenih tegoba

Jedna od predavačica bit će i proslavljena paraolimpijka Ana Sršen

Plivački klub Natator iz Zagreba 29. kolovoza besplatno uvodno predavanje za roditelje, pod nazivom 'Plivanje za dojenčad i mališane od 4 mjeseca do 4 godine',  na lokaciji Mali dom – Zagreb, dnevni centar za rehabilitaciju djece i mladeži, Baštijanova 1d, s početkom u 16.45 sati.

Predavanje će održati trenerice i kineziologinje s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom u vodi - Ana Sršen, Dubravka Dekanić i Ana Pleše Buretić.
Predavanje je namijenjeno roditeljima koji su prijavljeni u programe PK Natator koji sa svojim mališanima pohađaju program ranog plivanja u klubu te roditeljima koji žele saznati više informacija o plivanju za dojenčad i mališane, bez obaveze da se upišu u program.
Na predavanju će biti riječi o FREDS SWIM ACADEMY metodi plivanja koja postupno i na djeci prilagođen način u svakoj fazi razvoja pruža potreban doživljaj uspjeha i sigurnosti u vodi koja su im potrebna kao bi uspješno naučila plivati i stekla doživotno pozitivan odnos prema vodi; o organizaciji dolaska/odlaska s bazena s dojenčadi I mališanima; sigurnosti na bazenu; o SWIMTRAINER plivačkom kolutu; o prednostima ranog plivanja i kako ono utječe na cjelokupni razvoj dojenčeta i mališana; preduvjetima za vježbanje u vodi, apsolutnim i relativnim kontraindikacijama za vježbanje u vodi, zlatnim pravilima itd.

Roditeljima će biti prikazani video materijali plivanja za svaku dob, te će moći dobiti odgovore na sva postavljena pitanja tijekom ovog interaktivnog predavanju.
Mole se roditelji da ne dovode dojenčad i mališane na predavanje.
Više informacija na stranici www.plivanje-malisana.com.
Zbog ograničenog broja mjesta, obavezna je najava dolaska na mail info@natator.hr.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti