UTRKA ZA PAMĆENJE Jedinstveni humanitarni događaj za osobe oboljele od Alzheimera

'Utrka za pamćenje' dio je velike kampanje kojoj je osnovni cilj ukazati na specifičnosti Alzheimerove bolesti, ali i promovirati sportski duh i zdravi, aktivni način života

 

U Zagrebu nas, 5. listopada 2019., očekuje jedinstveni humanitarni događaj – Utrka za pamćenje koja u 10 sati kreće s Europskog trga.
- Utrkom gradskim ulicama, dugom pet kilometara, izrazit ćete solidarnost sa svim oboljelima od Alzheimerove bolesti, njihovim obiteljima, skrbnicima i stručnjacima. Trčimo do cilja i s ciljem da podignemo javnu svijest o ovoj teškoj bolesti – poručuju organizatori utrke.
Organizator ove utrke je Atletski klub Sljeme i Grad Zagreb, u suradnji s Hrvatskom udrugom za Alzheimerovu bolest, koja će ovom prigodom obilježiti 20 godina rada.
'Utrka za pamćenje' dio je velike kampanje kojoj je osnovni cilj ukazati na specifičnosti Alzheimerove bolesti, ali i promovirati sportski duh i zdravi, aktivni način života.

Kotizacija za utrku iznosi 95 kuna.

Prijave na linku registration.mylaps.com/utrka-za-pamcenje?fbclid=IwAR1eUOJ8DFdJfPq7TLAlmYO_YFBAi3gXhsr6aWuYrgd2aIwJprtn_t6ikog.

Božica Ravlić