RIJEKA Održana edukacija za volontere jedanaestih Riječkih sportskih igara za djecu s teškoćama

Edukaciji su prisustvovali učenici šestog i osmog razreda Osnovne škole Belvedere te učenici Medicinske škole u Rijeci. Edukaciju su vodile trenerice Športskog saveza osoba s invaliditetom Grada Rijeke

 

Športski savez osoba s invaliditetom Grada Rijeke organizirao je 20. rujna 2019. u Atletskoj dvorani na Kantridi edukaciju za volontere koji će volontirati na jedanaestim Riječkim sportskim igrama za djecu s teškoćama – 'Igrama'.

Kako stoji u priopćenju Saveza, edukaciji su prisustvovali učenici šestog i osmog razreda Osnovne škole Belvedere te učenici Medicinske škole u Rijeci. Edukaciju su vodile trenerice Športskog saveza osoba s invaliditetom Grada Rijeke - Nives Krošnjar, Ilona Koval Grubišić i Petra Anđelić.

Podsjetimo da će se jedanaeste Riječke sportske igre za djecu s teškoćama - 'Igre' održati 27. rujna 2019., a cilj manifestacije je djeci s teškoćama u razvoju omogućiti što bolji učinak fizičkih aktivnosti, poboljšanje samopouzdanja, pozitivnu percepciju, poboljšanje senzorskih sposobnosti, razvijanje samostalnosti i pomoći u grupi, druženje i veselje te prihvaćanje u društvu i od strane zajednice.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti