SPORTSKO DRUŠTVO INVALIDA 'HRABRI' Povodom 50. obljetnice postojanja održan turnir u kuglanju za osobe s invaliditetom

Kako je pojasnio Zoran Stojanović, tajnik SDI-a 'Hrabri', turnir je bio pozivni te su se pored četiri ekipe KK-a 'Hrabri' odazvale i tri prijateljske kuglačke ekipe: Ženski kuglački klub 'Sidra', Muški kuglački klub 'Sidra' te Kuglački klub 'Vodovod'

 

Sportsko društvo invalida 'Hrabri' (SDI Hrabri) ove godine obilježava 50. godišnjicu osnutka pa je u tom ozračju protekle subote, 23. studenog ,njihov kuglački klub organizirao turnir u kuglanju za osobe s invaliditetom u Zagrebu (Kušlanova 59a).

Kako je pojasnio Zoran Stojanović, tajnik SDI-a 'Hrabri', turnir je bio pozivni te su se pored četiri ekipe KK-a 'Hrabri' odazvale i tri prijateljske kuglačke ekipe: Ženski kuglački klub 'Sidra', Muški kuglački klub 'Sidra' te Kuglački klub 'Vodovod'.

Natjecanje je proteklo u natjecateljskoj, veseloj i prijateljskoj atmosferi.

Ukupni poredak ekipa je sljedeći: prvo mjesto s 1098 srušenih čunjeva i drugo s 1062 srušenih čunjeva zauzima KK 'Hrabri' , a treće s 1015 srušenih čunjeva MKK 'Sidra'. Potom slijedi KK 'Vodovod', zatim peto i šesto mjesto zauzimaju KK 'Hrabri', dok je na posljednjem mjestu ŽKK 'Sidra'.

U ukupnom poretku pojedinaca prvo mjesto je zauzeo Franjo Gojak iz KK-a 'Hrabri' s rezultatom 286 srušenih čunjeva, drugo Rudolf Zavrtnik iz KK-a 'Vodovod' s 278 srušenih čunjeva, a treće Tomislav Lončar iz KK-a 'Hrabri' s 275 srušenih čunjeva.

Društvo je najbolje tri ekipe i najbolja tri pojedinca nagradilo medaljama.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti