Anto Joskić obranio naslov prvaka Hrvatske u tenisu u kolicima

Uoči prvenstva Hrvatski savez tenisača u kolicima organizirao je i razvojni kamp za mlade tenisače u kolicima na kojem se okupio veliki broj mladih osoba s invaliditetom

Završeno je jubilarno 20. prvenstvo Hrvatske u tenisu u kolicima koje se održava u Zagrebu. Prvenstvo se pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića održalo na terenima tenis kluba Purger, a naslov prvaka Hrvatske drugu godinu uzastopno obranio  je Anto Joskić (TKOI Tigar, Zagreb).
U pojedinačnoj konkurenciji Joskić je u finalnom susretu bio bolji od Dražena Mikšića (TKOI Četiri Rijeke, Karlovac) sa 6:4, 6:7, 6:2, a treće mjesto osvojio je Željko Kladarić, član TKOI Klasije iz Slavonskog Broda.
U konkurenciji parova par Anto Joskić/Tomislav Ćavar obranio je prošlogodišnji naslov pobjedom u finalu protiv para Dražen Mikšić/Željko Kladarić sa 6:4, 6:3. Uoči prvenstva Hrvatski savez tenisača u kolicima organizirao je i razvojni kamp za mlade tenisače u kolicima na kojem se okupio veliki broj mladih tenisača u kolicima.
In-Portal