DOLINA NERETVE Udruga Leptirići dodijelila zahvalnicu Rukometnoj akademiji Jerkovac

Djeca iz Rukometne akademije Jerkovac, predvođena trenericom Martinom Nikolić, u svoje slobodno vrijeme gotovo redovito sudjeluju u radionicama i drugim aktivnostima Udruge

 

12. siječnja 2020. godine u prostorijama Udruge Leptirići organizirano je druženje na kojemu je Alen Kešina, u ime Udruge Leptirići, uručio zahvalnicu Rukometnoj akademiji Jerkovac za nesebičnu podršku koju im daju i time doprinose radu Udruge te djeci s teškoćama u razvoju, objavljeno je na mrežnoj stranici Udruge Leptirići.

Osim zahvalnice, sve članove Rukometne akademije Jerkovac počastili su pizzama koje je osigurala pizzeria Milano, ali i poklon paketima.

- Teško je pronaći mlade koji su spremni izaći iz svoje sigurne zone, prihvatiti izazov volontiranja, dati talente koje posjeduju ili otkriju neke neotkrivene. One su pronašle nas Udrugu Leptirići i dale ono što je danas čovjeku najvažnije, svoje vrijeme. Kad god i za što god smo ih trebali, bile su tu. One su dobre učenice, odlične sportašice, vrijedne cure iz Rukometne akademije Jerkovac iz Metkovića. Kažu da su Leptirići pridonijeli razbijanju predrasuda, razvoju pozitivne slike o sebi i samopoštovanju, otkrivanju novih vidika i sklapanju novih prijateljstava. Cure, vi ste primjer. Drago nam je da vas imamo i da ste dio sreće naše djece i njihove bezrezervne ljubavi. Ponosni smo na vas kao i vaši roditelji. Pokazujete da udruženi talenti i nesebično darivanje pomiče sve granice. Hvala na velikim srcima i ljubavi s kojom ovaj svijet činite boljim. I, na kraju, veliko hvala trenerici Martini. Ona je jedna od onih rijetkih predanih, pažljivih, koji razumiju smisao i svrhu, a takvih je danas malo - rekao je Kešina o curama iz Rukometne akademije Jerkovac.

Anita Blažinović