SPLIT Ciklus predavanja o sportu osoba s invaliditetom, a temu o plivanju otvara paraolimpijac Dino Sinovčić

Cilj ovih predavanja profesora kineziologije i trenera je uključiti osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju u sportske aktivnosti i omogućiti im stjecanje novih znanja i vještina

 

Klub mladih Split i Sportski savez invalida grada Splita organiziraju ciklus besplatnih predavanja o sportu osoba s invaliditetom i poteškoćama u razvoju. Cilj ovih predavanja profesora kineziologije i trenera je uključiti osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju u sportske aktivnosti i omogućiti im stjecanje novih znanja i vještina i, što je najvažnije, poboljšati kvalitetu života, socijalno i zdravstveno.

Ciklus se otvara predavanjem na temu plivanje.

Predavači su mag. cin. Barbara Kaličanin, trenerica u PK Cipal i PK Mornar i bacc. cin. Dino Sinovčić, trener plivanja, član PK Cipal i osvajač zlatne medalje u disciplini 100 leđno na svjetskom paraplivačkom prvenstvu u Londonu 2019., izvijestio je portal dalmacijadanas.hr.

Predavanje će se održati u četvrtak 20. veljače 2020. s početkom u 18:45 sati na Ekonomskom fakultetu Split u dvorani broj 4 na 1. katu. Fakultet je prilagođen osobama s invaliditetom, kojem ekipa iz KMS-a ovim putem zahvaljuje na suradnji i ustupanju prostora.

Anita Blažinović